Arbeta hos oss

Att arbeta på ett teknikintensivt företag där projekten styr din och dina arbetskamraters vardag är en del som du får uppleva att arbeta hos oss. Vår intensifiering att satsa på och bemästra den senaste tekniken oavsett om den ligger inom områdena information, kommunikation eller säkerhet, inom ett bevarande av vår miljö eller för en minskning av vår gemensamma energiförbrukning är den utmaning som vi vill dela med dig.

Att vara en del i en utveckling för framtiden, baserad på din och dina kollegors kunskap, intresse och initiativ, är kanske den viktigaste delen där vi kan medverka för att skapa ett framtida samhälle baserat på ett långsiktigt och hållbart byggande.

Lediga tjänster

Projektörer

Vi tror att du är yngre gymnasieutbildad med inriktning på elprogrammet eller liknande.

Vi har som önskemål att du har tidigare erfarenhet av projektering i AutoCAD/MagiCAD eller liknande programvaror, antingen genom arbetslivet alternativt inom gymnasie- eller högskolestudier.

Nedan följer några ingående arbetsmoment som vi gärna ser att du har tidigare erfarenhet av:

  • CAD-projektering
  • Projektering i programvara AutoCAD och MagiCAD
  • Eventuella tidigare erfarenheter av projektering i Revit
Handläggare/Uppdragsansvariga
 
För arbete med mycket intressanta och utvecklande projekt söker vi också handläggare och uppdragsansvariga till våra avdelningar för tele och säkerhet samt styr och övervakning.
 
 
För mer information kontakta Mattias Hernegran, 08-638 30 15.